Castiga 5 carti „Alb. Fantastica urmarire”, de Ted Dekker

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Alb. Fantastica urmarire”, de Ted Dekker.

Alb este cel de-al treilea volum din Trilogia Cercului. Ted Dekker a scris un roman fascinant in care Thomas Hunter mai are doar doua zile de trait.

In ambele lumi il asteapta pericolul, tradarea, distrugerea. Soarta umanitatii depinde de puterea sa de a trece dintr-o realitate in alta la capatul fiecarui vis.

La conducerea unui grup numit Cercul, Thomas descopera noi dusmani, noi provocari ce par fara iesire si dragostea interzisa a unei misterioase femei. Alaturi de aliatii sai, trebuie sa decida repede în cine poate avea încredere. În pericol nu sunt doar ei, ci milioane de vieti…

Visul si realitatea se amesteca tot mai mult pe masura ce nisipul din clepsidra se scurge. Nici teroarea din Negru, nici intrigile din Rosu nu au putut prevesti teribila putere a fortelor aliate împotriva fratiei Cercului.

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Alb”?

  • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
  • Veti pe e-mail o întrebare;
  • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
  • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Abonarea la newsletterul revistei este obligatorie pentru validarea cuponului de gratuitate castigat ca premiu.

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Ted Dekker.

EXTRAGEREA

Faza 1

Faza 2

Astfel, câştigătorii sunt: Larisa M, roxtao, Adela D, iulia88 şi Assassin. Felicitări!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

52 comentarii »

  • Crina said:

    Thr3e

  • rodika said:

    Thr3e

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.