Castiga 5 carti “Apocalipsa”, de Stephen King

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Apocalipsa”, de Stephen King

O eroare de computer de numai o nanosecundă transformă lumea în pustiu. Dar cel mai înspăimântător coşmar se întrupează într-un bărbat cu zâmbet letal şi puteri inexplicabile:  omul negru. Cine va învinge în confruntarea cu răul pur?

O călătorie halucinantă jalonată de cele mai incredibile aventuri printr-o lume care aduce cu Europa Evului Mediu întunecat.

„Chiar pe Main Street, din May, Oklahoma, zăcea un mort. Nick nu era surprins. Întâlnise o mulţime de cadavre de când plecase din Shoyo şi presupunea că nu văzuse nici măcar o miime dintre toţi morţii prin apropierea cărora trecuse. Erau anumite locuri în care mirosul bogat al morţii era suficient să te aducă în pragul leşinului. Un mort în plus sau în minus nu mai însemna mare lucru.“

Stephen King, Apocalipsa

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Apocalipsa”?

 • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
 • În fiecare zi de miercuri primiţi pe e-mail o întrebare;
 • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
 • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Stephen King.

UPDATE: În primul rând, vă mulţumim pentru o participare atât de numeroasă. Este pentru prima dată când depăşim 100 de înscrişi la concurs. Nădăjduim că tendinţa se va păstra. 🙂

Acestea fiind spuse, să nu mai întârziem anunţarea rezultatelor. Câştigătorii celor 5 Apocalipse sunt: paul sava, Dia Condrea, Mihail Dumitru, Marinca Loredana şi Nedy. Felicitări şi să aveţi o lectură frumoasă!

Rămâneţi aproape pentru un nou cocurs. Unul care are drept miză tot o carte a Regelui. 😉

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

105 comentarii »

 • Stamorello said:

  Randall Flagg

 • Cat said:

  Randall Flagg
  Imi place Nemira- Suspans si urmaresc cu interes orice noua aparitie, as fi incantata daca as castiga acest premiu deosebit

 • Geo B said:

  Randall Flagg

 • Aurelya said:

  Randall Flagg

 • Cati said:

  Randall Flagg.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.