Castiga 5 carti „Cartea mortilor”, de Patricia Cornwell

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Cartea mortilor”, de Patricia Cornwell.

La scurt timp dupa ce s-a mutat la Charleston, in Carolina de Sud, pentru a-si deschide propriul cabinet medico-legal, Kay Scarpetta este chemata sa investigheze moartea celebrului tenismen Drew Martin, al carui cadavru, mutilat cu meticulozitate si cruzime, a fost gasit la Roma.

In fata dovezilor ce indica piste contradictorii, ancheta condusa de Kay impreuna cu carabinierii italieni si iubitul sau Benton Wesley se afla in impas. Dar alte crime ies la iveala: cadavrul neidentificat al unui baietel este descoperit intr-o mlastina, o femeie din inalta societate este gasita ucisa ritualic in propria casa.

Desi de imaginat, oribilele legaturi dintre toate aceste crime incep sa se profileze, si odata cu ele chipul intunecat al celui mai inspaimantator criminal in serie. In timp ce Cartea Mortilor aduna tot mai multe nume, devine evident ca numele ei va fi urmatorul.

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Cartea mortilor”?

 • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
 • În fiecare zi de miercuri primiţi pe e-mail o întrebare;
 • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
 • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Abonarea la newsletterul revistei este obligatorie pentru validarea cuponului de gratuitate castigat ca premiu.

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai Patriciei Cornwell.

UPDATE: Câştigătorii celor cinci exemplare din „Carte morţilor”, de Patricia Cornwell, sunt: Ioana Cotet, Cornelia Cacu, Claudiu Serban, ADI şi pompiliu. Lectură foarte plăcută tuturor!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

59 comentarii »

 • emilian said:

  Kay Scarpetta

 • pompiliu said:

  Kay Scarpetta

 • georgeta said:

  Kay Scarpetta

 • Laurentzyu said:

  Personajul principal al seriei din care face parte si „Cartea Mortilor” de Patricia Cornwell este Kay Scarpetta.

 • ADI said:

  Cand primesc cuponul.Va multumesc.

 • Mircea Pricăjan said:

  Cupoanele n-au fost trimise încă. Probabil că mâine se va rezolva cu asta. Oricum, dau eu de veste aici, pentru ca acei câştigători la care totuşi nu ajung să mă poată trage de mânecă şi să li le retrimitem.

 • Mircea Pricăjan said:

  Au fost trimise azi. Verificaţi, vă rog, dacă au ajuns (în inbox sau spam/bulk).

 • ADI said:

  mie mi-a fost anulata comanda

 • Mircea Pricăjan said:

  @ADI: Întreabă-l pe Alex (alexandru.marin @ nemira.ro), el te poate lămuri. Eu mă ocup doar de conţinutul revistei şi de aunţarea câştigătorilor…

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.