Castiga 5 carti „Duma Key”, de Stephen King

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Duma Key”, de Stephen King

Un groaznic accident pe un santier de constructii ii smulge bratul lui Edgar Freemantle, intunechandu-i si memoria si mintea. Calvarul perioadei de recuperare ii provoaca schimbari de personalitate si accese de furie necontrolata ce grabesc sfarsitul casniciei sale.

Edgar isi doreste sa nu fi supravietuit accidentului, dar psihologul sau ii recomanda un leac geografico-existential: il sfatuieste sa isi schimbe complet viata, parasind orasul aglomerat si afacerile din domeniul constructiilor.

Retras la Duma Key, in paradisul Golfului Mexic, Edgar incepe sa picteze cu pasiune, descoperindu-si un talent extraordinar. Dar atractia sa fata de pictura si desen pare a fi comandata de o forta ce il depaseste, ca o constrangere. Multe din tablourile sale au o putere ce nu poate fi controlata, aproape mistica, scotand la iveala secrete de mult ingropate, trezind nalucile copilariei. Iar talentul sau poate fi, in acelasi timp, o arma…

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Duma Key”?

 • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
 • În fiecare zi de miercuri primiţi pe e-mail o întrebare;
 • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
 • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Stephen King.

UPDATE: Câştgătorii sunt: D-02 FSimon Vasile, Iulia, Cimpreanu Adrian şi Minea Mihaela. Toate felicitările şi lectură plăcută!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

111 comentarii »

 • Mircea Pricăjan said:

  @D-o2 F şi @Simon Vasile: Am anunţat, vi se vor retrimite.

 • D-02 F said:

  inca nu am primit… 🙁

 • Mircea Pricăjan said:

  @D-02 F: Informaţiile tehnice ne spun că lucrul acesta se întâmplă fiindcă nu sunteţi abonaţi la newsletter sau că sunteţi abonaţi cu o altă adresă e-mail. Motiv pentru care am şi stabilit ca de acum înainte abonarea să fie obligatorie pentru a putea participa la concurs (vezi regulamentul noului concurs). – Toate cupoanele au fost retrimise alaltăieri.

 • D-02 F said:

  Sunt abonata la newsletter, am aceeasi adresa de e-mail cu care m-am inscris cand mi-am facut contul, nu am modificat-o intre timp. Sper totusi sa primesc cuponul intr-un final fiindca imi doresc Duma Key 🙂

 • Mircea Pricăjan said:

  În cazul ăsta… I’m speechless. 🙁 Îmi pare rău pentru necaz, transmit să mai fie trimis o dată.

 • D-02 F said:

  primit. Multumesc frumos 🙂

 • Mircea Pricăjan said:

  Uraaa! Mă bucur. Să o citeşti cu plăcere! 🙂

 • D-02 F said:

  Of courseeee 🙂 vorba ta, Uraaa

 • anonymous alcoholic said:

  da – hic! – on copon – hic! – ca, ca sa zic asa, premiu de – hic! – abonare la – hic! – niusletar nu dati?
  hm… hic! – zic si io…

 • anonymous alcoholic said:

  hic!

 • Alin Dărângă said:

  În Golful Mexic

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.