Castiga 5 carti ‘Evanghelia dupa Satana’, de Patrick Graham

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Evanghelia dupa Satana”, de Patrick Graham.

Februarie 1348, Marea ciuma … In manastirea-fortareata Bolzano, maica stareta Isolda de Trente s-a zidit de vie, pentru a lua cu ea in mormant un teribil secret. Un ucigas fara chip o urmarea in aceste locuri sfinte. Treisprezece nopti. Treisprezece crime ritualice. Treisprezece calugarite crucificate. De la acel apus, de cand s-a instapanit asupra manastirii Bolzano, Fiara s-a hranit cu carnea si cu sufletele slujitoarelor Domnului.

2006, Hattiesburg… Rachel, asistenta serifului local, ancheteaza disparitia a patru tinere. Dupa ce dispare la randul ei in mod misterios, Marie Parks, agent FBI cu puteri paranormale, intervine sa ancheteze cazul. Specializata in cross-killers, criminali in serie care isi schimba des locul, Marie descopera cadavrul mutilat al lui Rachel si corpurile celor patru chelnerite crucificate intr-o cripta. Ucigasul, de o cruzime metodica nemaiintalnita, pare a fi trimis de peste secole de Satan insusi.

Vatican, cateva zile mai tarziu… Cardinalul Oscar Camano, liderul congregatiei Miracolelor, realizeaza ca cele patru tinere asasinate sunt cele trimise de el in Statele Unite pentru a ancheta valul de crime din sanul ordinului secret al Pustnicelor, insarcinat cu pazirea manuscriselor interzise ale crestinatatii. Parintelui iezuit Carzo, cel mai bun exorcist din randul Bisericii, ii revine sarcina de a regasi evanghelia pierduta in urma cu sase secole: Evanghelia dupa Satana.

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Evanghelia dupa Satana”?

 • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
 • Veti pe e-mail o întrebare;
 • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
 • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Abonarea la newsletterul revistei este obligatorie pentru validarea cuponului de gratuitate castigat ca premiu.

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Patrick Graham.

UPDATE: Câştigătorii sunt: Iulia Kelt, Mihuti, Vero234, Carmen Laura şi Andu’. Felicitări!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

63 comentarii »

 • Vero234 said:

  Diana Morarasu si Antuza Genescu.

 • naikul said:

  Diana Morarasu si Antuza Genescu

 • cata said:

  Diana Morarasu – 10 iunie 2010
  Antuza Genescu – 15 iunie 2011

 • horade said:

  Au fost publicate 2 recenzii avand ca obiect aceasta carte, iar recenzorii au fost Diana Morarasu (2010) si Antuza Genescu (2011).

 • Tilea Elena said:

  Antuza Genescu,in nr 13,din iunie 2011.Diana Morarasu e traducatoarea cartii.

 • Andu` said:

  Antuza Genescu și Diana Morarasu.

 • Ionut said:

  Diana Morarasu-10 iunie 2010) si Antuza Genescu-15 iunie 2011

 • pompiliu said:

  Diana Morarasu si Antuza Genescu

 • vps said:

  Diana Morarasu si Antuza Genescu

 • iulia88 said:

  Diana Morarasu (recenzie in 2010) si Antuza Genescu (recenzie in 2011).

 • raluka said:

  Morarasu Diana si Genescu Antuza

 • Dan said:

  Diana Morarasu si Antuza Genescu

 • Dia Condrea said:

  Diana Morarasu – 10 iunie 2010
  Antuza Genescu – 15 iunie 2011

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.