Castiga 5 carti Excursie la Tindari, de Andrea Camilleri

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul Excursie la Tindari, de Andrea Camilleri.

Ancheta porneşte cu o crimă triplă: un tânăr Don Juan care trăia pe picior mare, mult peste aparentele sale mijloace de subzistenţă, şi doi pensionari în vârstă, obişnuiţi să stea mai mult încuiaţi în casă, dar care se hotărăsc pe neaşteptate să participe la o excursie de grup la Tindari, promontoriul care ţine piept mării, cu „misteriosul teatru antic grecesc şi plaja de forma unei mâini, cu degetele roşii“.

Singura legătură dintre cele două cazuri pare să fie faptul că toţi locuiesc în acelaşi bloc. Însă Montalbano a fost înzestrat cu un dar (blestemat?), acela de a şti să citească semne ce par a avea mai mult de-a face cu străvechile ritualuri magice: îl ajută un bătrân măslin cu ramurile contorsionate, echipa sa de la comisariat, suedeza Ingrid, o carte de Conrad şi un boss mafiot.

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din Excursie la Tindari?

 • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
 • În fiecare zi de miercuri primiţi pe e-mail o întrebare;
 • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
 • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Câştigătorii vor fi contactaţi pe e-mail pentru confirmarea premiului şi pentru detalii legate de livrare. În cazul în care un câştigător nu confirmă premiul, acesta va fi reportat următorului candidat. Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Comentariile cu răspunsurile nu vor fi aprobate imediat, ci la finalul zilei, când se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Andrea Camilleri.

UPDATE: Întrebarea a fost: Cate romane compun până în acest moment seria Montalbano? Iar răspunsul corect: 17 (romane). Lista completă o puteţi găsi aici. De asemenea, ar mai fi de menţionat că al 18-lea titlu, Il sorriso di Angelica, va fi lansat pe piaţă chiar mâine.

Astfel, s-au înscris în concurs, cu răspunsuri corecte, doar 14 concurenţi. 🙁 Dintre aceştia, sorţii i-au ales pe: Leonte Daniela, Toni, Iustinian, Skandalouz şi Dot, adică cei cu numere 13, 7, 1, 8 şi 6, conform numerotării în ordinea înscrierii la răspuns, în rândul celor cu răspunsuri corecte.

Felicitări tuturor!

Între timp, s-a lansat noul concurs, cu o întrebare – sper din suflet 🙂 – mult mai clară şi mai uşoară!

(M.P.)

Vom avea nevoie de o confirmare pe adresa contact@suspans.ro cu numele voastre complete şi cu adresa de livrare a premiilor. Dacă aceasta adresă nu corespunde cu cea din cartea de identitate, ar fi bun codul numeric personal (CNP)

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

61 comentarii »

 • serban cornel said:

  Am castigat „Asasinul si profetul” si „Tinuturile pustii” si nu le-am mai primit.Cam in cat timp sosesc?

 • Oty said:

  17 romane
  5 aparute la Nemira

 • ely said:

  @serban cornel: nici eu nu am primit cartile castigate nici acum, dupa 8 saptamani, sau poate mai mult, de la anuntarea castigatorilor. oare nemira a renuntat sa mai sponsorizeze acest concurs si nu stim noi? 🙁

 • Alexandra Mihalyfalvi said:

  Eu am primit prima carte castigata dupa vreo 3 saptamani. Acum astept de aproape 3 saptamani o alta carte, iar saptamana trecuta am castigat o alta (pe ea cred ca o sa o mai astept cateva saptamani).
  Ar trebui totusi sa se acorde mai multa atentie onorarii castigurilor. Inteleg ca nu au prioritate, mai ales ca nu platim pentru ele, dar nu noi am ales sa facem un concurs 🙂
  Nu as vrea sa se renunte la acest concurs, mai ales ca prima data cand am castigat o carte cred ca a fost si prima data cand am castigat ceva in viata mea :), dar fiti atenti si ce se intampla dupa desemnarea castigatorilor.
  Sper ca n-am suparat pe nimeni, este doar parerea mea.
  Spor la treaba!

 • Mircea Pricăjan said:

  Haideţi să rezolvăm altfel. 🙂

  Îi rog pe toţi cei care nu şi-au primit cărţile câştigate să trimită la adresa contact@suspans.ro informaţiile (nume complet, adresa de livrare, cartea câştigată) pe care le-au trimis la online@nemira.ro atunci când au câştigat premiile.

 • Carmen Laura said:

  18 romane cu tot cu „Acqua in bocca” (scris in colaborare cu Carlo Lucarelli) si cu „Il sorriso di Angelica”

 • Catalin Maria said:

  Pana la urma, care este raspunsul?
  A trecut deja o saptamana, ar trebui anuntati si castigatorii.

 • Mircea Pricăjan said:

  Iată, avem şi câştigătorii! 🙂

 • Toni said:

  Multumesc inca o data pentru premiu! Abia astept sa citesc cartea, sunt de mic fanul cartilor politiste si/sau de suspans!
  Mult succes celorlati concurenti la urmatoarele concursuri!

  Si recomand cea mai recenta postare a mea Birocratiada, de pe blogul al carui link il gasiti in semnatura.

 • LEONTE DANIELA said:

  Mii de multumiri pt premiu. In ultimul timp mi s-au intimplat numai lucruri neplacute tatei i s-a pus diagnosticul neoplasm renal drept, pensia alimentara nu o mai primesc din aprilie 2010, salariul s-a micsorat etc si micile placeri( o vacanta, cosmetice, carti etc)le-am aminat pt vremuri mai bune.Poate norocul m-a gasit din nou si primul semn ar fi acest premiu.
  Un weekend minunat si urari numai de bine !

 • Mircea Pricăjan said:

  Ne bucurăm că acest mic premiu îţi mai îndulceşte amarul. Multă sănătate tatălui tău şi tot binele din lume. Trecem noi şi peste vremurile astea negre…

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.