Castiga 5 carti „Intalnire la Elysee”, de Rodica Ojog-Brasoveanu

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Intalnire la Elysee”, de Rodica Ojog-Brasoveanu.

O poveste frumoasa, uneori trista, mereu palpitanta, cu personaje pitoresti, lesne de indragit, un clarobscur de patimi ucigatoare topite in volbura de dantele si simtiri delicate pastelate. Toate sub semnul autenticului!

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Intalnire la Elysee”?

 • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
 • În fiecare zi de miercuri primiţi pe e-mail o întrebare;
 • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
 • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Abonarea la newsletterul revistei este obligatorie pentru validarea cuponului de gratuitate castigat ca premiu.

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai Rodicai Ojog-Brasoveanu.

UPDATE: Într-adevăr, ediţia princeps a romanului Rodicăi Ojog-Braşoveanu despre care vorbim s-a intitulat Întâlnire la „Elizeu” şi a apărut la Editura Militară, în 1983, iar apoi, cu titlul pe care îl ştim, Întâlnire la Elysee, a apărut la Editura Nemira, în 1998. Cum am creat ambiguitate amintind în întrebare titlul ediţie ’98, dar cerând anul ediţiei princeps (’83), am hotărât să luăm în calcul ca valabile ambele aceste răspunsuri.

Prin urmare, câştigătorii romanului sunt: Mia, horadedorina2010, paul şi Bogdan Bata.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

55 comentarii »

 • serban cornel said:

  Editura Nemira, 1998

 • Mihuti said:

  Editura Nemira, 1998

 • horade said:

  Multumesc pentru premiu, intr-adevar s-a creat o „usoara” confuzie cu privire la anul aparitiei vis-a-vis de titlul/titlurile cartii, dar eu o citisem, imprumutata de la un prieten, intr-o vacanta de la sfarsitul anilor ’80 si de aceea cunosteam situatia.

 • Mircea Pricăjan said:

  Cupoanele au fost trimise. Îi rog pe cei la care totuşi nu ajung (nici în spam/bulk mail – e un fenomen rămas încă inexplicabil) să dea un semn fie aici, fie la contact[la]suspans[punct]ro.

 • horade said:

  Am primit pe mail cuponul cu voucher. Multumesc.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.