Castiga 5 carti „Maestra in arta mortii”, de Ariana Franklin

La cererea publicului, Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Maestra in arta mortii”, de Ariana Franklin.

Un copil este ucis in mod barbar, pe cadavru se vad ranile rastignirii. Alti copii sunt dati disparuti. Crestinii ii acuza pe evrei ca le tortureaza si le omoara copiii, si cauta razbunare.

Ca sa scape comunitatea evreiasca de macel, seriful si oamenii lui i-au dus pe toti, barbati, femei, copii, in Castelul Cambridge, si asta in numele regelui Henric al II-lea, sub a carui protectie se afla. Regele vrea cazul repede rezolvat pentru ca are nevoie ca aceasta prospera comunitate de evrei sa-si plateasca din nou darile si ii cere ajutorul varului sau, regele Siciliei, care o trimite pe Adelia Aguilar, maestra in arta mortii, sa elucideze misterul.

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Maestra in arta mortii”?

 • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
 • În fiecare zi de miercuri primiţi pe e-mail o întrebare;
 • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
 • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Abonarea la newsletterul revistei este obligatorie pentru validarea cuponului de gratuitate castigat ca premiu.

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Ariana Franklin.

UPDATE: Câştigătorii sunt: Magykhurin, ale 20111, Andu`, anonymous alcoholic şi Aura. Felicitări şi… concursurile continuă!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

110 comentarii »

 • Mircea Pricăjan said:

  @Andu, @Ale20111, @Magykhurin: Am anunţat să vă fie retrimise cupoanele.

  În caz că tot nu vin astăzi, daţi-i, vă rog, un mail lui Alexandru Marin (alexandru.marin[la]nemira.ro), el se ocupă de trimiterea lor. În felul acesta nu mai depindeţi de intermedierea mea.

 • Andu` said:

  I-am dat mail acelui domn, dar încă nu mi s-a răspuns. Încă aştept!

 • ale 20111 said:

  mi-a raspuns, am primit cuponul 🙂 gracias

 • Mircea Pricăjan said:

  @ale 20111: 🙂 Lectură plăcută!
  @Andu’: Tot n-a venit?

 • anonymous alcoholic said:

  Nici io nu l-am primit, da’ hic! dupa cum spuneam hic! nu mai stiu pe unde, probabil ca nici n-ar (fi) trebui(t) sa-l astept. 🙂 Nu-i hic! bai.

 • Mircea Pricăjan said:

  @anonymous alcoholic: Ei, nu se poate. Ce-i câştigat e bun câştigat. Mă interesez, retrimitem.

 • anonymous alcoholic said:

  H(ic!)opa! Chiar veni! Jos hic! palaria! Multam fain!

 • Mircea Pricăjan said:

  No aşa. 🙂 Să ai lectură faină!

 • Andu` said:

  Eu încă n-am primit nimic! Și am dat corect adresa de mail, dar oricum, v-o las din nou.
  andu_icss@yahoo.com

 • Andu` said:

  Trăiască Nemira! A venit în sfârşit! 🙂

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.