Castiga 5 carti „Maria”, de Marek Halter

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Maria”, de Marek Halter

In romanul Maria, Marek Halter incearca sa rezolve unul dintre cele mai mari mistere ale crestinismului. Maria este povestea femeii, inainte ca aceasta sa devina mama lui Iisus.

Exista vreun om care sa nu cunoasca numele Mariei, maica lui Iisus, cea care a dat nastere celei mai profunde rasturnari spirituale de la aparitia monoteismului incoace? Cu toate acestea, ceea ce aflam din Evanghelii despre ea se rezuma doar la cateva versete eliptice, misterioase.

Cine este Miriam din Nazaret, nascuta in Galileea, in haoticul regat al lui Israel, strivit sub ocupatia romana? Ce legaturi avea ea cu rezistenta si cu Baraba, unul dintre cei mai populari dintre conducatorii ei? Ce raporturi avea cu esenienii din Damasc, secta terapeutilor? Dar cu varul ei indepartat, Ioan Botezatorul?

Aceasta este povestea tinerei evreice de la originea crestinismului, fara insa sa aiba nimic in comun cu portretul canonic. Este istoria adevaratei Maria, cea de dinaintea nasterii lui Iisus.

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Maria”?

  • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
  • Veti pe e-mail o întrebare;
  • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
  • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Abonarea la newsletterul revistei este obligatorie pentru validarea cuponului de gratuitate castigat ca premiu.

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Marek Halter.

EXTRAGEREA

Am avut 48 de răspunsuri corecte şi eligibile. Lista completă poate fi descărcată de aici.

Concurentul Mihai Florin (care semnează aici şi cu b. marcel) va fi exclus de aici înainte de la aceste extrageri, din pricina unor nereguli repetate în folosirea cupoanelor câştigate, nereguli ce ne-au fost sesizate de reprezentanţi ai Editurii Nemira.

Faza 1

Faza 2

Astfel, câştigătorii sunt: Assassin, Iulia Kelt, Carmen Laura, Dima Lucica şi George. Felicitări!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

51 comentarii »

  • Razvan said:

    Maria sau libertatea de a alege

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.