Castiga 5 carti „Pamant si apa”, de Julio Murillo Llerda

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul „Pamant si apa”, de Julio Murillo Llerda.

Pamant si apa este o mare epopee a Greciei clasice, o mare aventura a omenirii.
456 I.HR. In timpul pregatirilor pentru funeraliile lui Eschil, poetul Pindar descopera memoriile marelui dramaturg si bun prieten: o cronica detaliata a inclestarii dintre puternica armata a lui Xerxes si statele grecesti rebele conduse de Temistocle si Leonidas, dar si o dezvaluire surprinzatoare a crimelor petrecute în jurul Oracolului din Delphis si a razbunarii necrutatoare care le-a urmat.

De la atacul legendar de pe nisipurile Maratonului, pana la indarjita aparare a trecatorii Termopile, de la apele inrosite de sange ale Salaminei, pana la izbanda finala de pe campiile Plateei, cel mai mare razboi al Antichitatii si soarta eroilor care l-au purtat.

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din „Pamant si apa”?

  • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
  • În fiecare zi de miercuri primiţi pe e-mail o întrebare;
  • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
  • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Comentariile cu răspunsurile nu vor fi aprobate imediat, ci la finalul zilei, când se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Julio Murillo Llerda.

UPDATE: Câştigătorii romanului de săptămâna aceasta sunt: sin elena, Bunu, Assassin, Skandalouz şi Zsdinyak. Felicitări tuturor! 🙂

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

52 comentarii »

  • Mircea Pricăjan said:

    Hm… mai facem o încercare. Am semnalat din nou problema.

  • Mircea Pricăjan said:

    @Skandalouz: Trimite, te rog, la contact@suspans.ro adresa de email a contului tău de pe nemira.ro. Dacă acel cupon este emis pe o adresa care nu se regăseşte în contul nemira.ro nu va funcţiona. Mersi!

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.