Castiga 5 carti „Relicvele altarului”, de Phil Rickman

Suspans.ro şi editura Nemira scot la concurs 5 exemplare din volumul “Relicvele altarului”, de Phil Rickman

Preoteasa Merrily Watkins, pe care ați întâlnit-o în Urzeala păcatului, se trezește într-o situație problematică: trebuie să investigeze amestecul unor fenomene paranormale în mai multe accidente rutiere care au avut loc în satul Wychehill. Încetul cu încetul, descoperă o adevărată rețea de răufăcători, intrând într-o poveste de coșmar. Iar moartea își alege un sit istoric pentru a face ravagii.

„Seria de romane polițiste a lui Phil Rickman, care-o au în centru pe Merrily Watkins, este una dintre cele mai bune de acest gen din ultimii ani. Scriitorul dă dovadă de înțelegere, de originalitate și de o legătură strânsă cu lumea de azi.“

The Spectator

„Un roman de primă mână. O crimă alambicată și demoni care se dezlănțuie noaptea.“

Daily Mail

Cum puteţi să câştigaţi un exemplar din “Relicvele altarului”?

 • Abonaţi-vă la Newsletterul Suspans.ro (introducând adresa dvs. de e-mail în această pagină);
 • Veti pe e-mail o întrebare;
 • Răspundeţi la întrebare postând un comentariu la finalul acestei pagini;
 • Cei 5 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect la întrebare. Comentariile vor fi aprobate pe parcurs lăsând loc liber pentru dezbateri.

Atenţie!

Abonarea la newsletterul revistei este obligatorie pentru validarea cuponului de gratuitate castigat ca premiu.

Castigatorii vor primi prin e-mail un cupon de reducere 100% cu care isi vor putea comanda direct de pe site cartea castigata. Va rugam, astfel, ca adresa de e-mail introdusa pentru validarea comentariului ce contine raspunsul la intrebarea saptamanii sa fie una valabila.

Fiecare concurent are dreptul la o singură încercare de a răspunde corect. Miercurea viitoare se vor anunţa numele următorilor cititori ai lui Phil Rickman.

 

UPDATE: Răzvan, Lucian, Andu, Ilie şi Camelia sunt cei cinci câştigători. Vor fi contactaţi pe e-mail pentru a intra în posesia premiului.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

56 comentarii »

 • rodika said:

  11

 • mircea said:

  11 volume

 • nicusor said:

  11 carti

 • Anca said:

  11

 • Diana Ruxy said:

  Nu mai avem concursuri?

 • Gosa Maria said:

  11

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.