Gary McMahon

Articol publicat in: | 10 iunie 2010
Autor:

Gary McMahon s-a născut în Marea Britanie. Este autorul a numeroase povestiri publicate în reviste de prestigiu şi strânse, ulterior, în colecţii precum „Dirty Prayers” şi „How to Make Monsters”. A editat, de asemenea, antologiile „Brutal Spirits” şi „We Fade the Grey”.

În anul 2008, a publicat romanul „Rain Dogs”. Anul acesta va vedea lumina tiparului cel de-al doilea roman, „Pretty Little Dead Things”, iar anul viitor este anunţată apariţia celui de-al treilea, „Dead Bad Things: A Thomas Usher Novel”.

Anul trecut, Gary McMahon a fost nominalizat la British Fantasy Awards, la patru categorii: „Rain Dogs” (Cel mai bun roman), „How to Make Monsters” (Cea mai bună colecţie), „We Fade the Grey” (Cea mai bună antologie) şi „Heads”, din „We Fade the Grey” (Cea mai bună nuvelă). Prin amploarea proiectelor sale şi originalitatea discursului literar, Gary McMahon se arată a fi unul dintre cei mai promiţători autori ai noului val.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

2 comentarii »

  • goanga said:

    Suspans e misto.

  • labor said:

    Mie imi place mult de Otilo.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.