Patrick Graham

Articol publicat in: | 10 iunie 2010
Autor:

Patrick Graham este un autor misterios despre care nu se cunosc foarte multe lucruri. A publicat Evanghelia dupa Satana în anul 2007 la editura franceză Anne Carrière. Doi ani mai târziu cartea a fost tradusă în română şi a fost publicată de editura Nemira.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Un comentariu »

  • voicunike said:

    Sunt sigur ca cei care vor citi aceasta carte o vor face ziua nu noaptea asa cum am facut eu,desi nu sunt o fire care sa-ma sperii, chiar am avut momente citind aceasta carte in care saltam ochii de pe pagina si priveam in jur circumspect in timp ce gindeam -Oh,doamne nu cumva este pe linga mine acel monstru?-,recomand cu mina pe inima acesta carte care este si captivanta si trepidanta!

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.