Sarah Langan

Articol publicat in: | 10 iunie 2010
Autor:

Sarah LANGAN şi-a luat masteratul în arta scrierii la Universitatea Columbia, unde i-a avut colegi, printre alţii, pe Michael Cunningham, Nicholas Christopher, Helen Schulman, Susan Kennedy şi Maureen Howard. A debutat în 2006 cu romanul The Keeper, care s-a bucurat de-un imens succes, fiind aclamat de greii genului, printre care şi Peter Straub, Jack Ketchum şi Ramsey Campbell. La scurt timp i-a urmat romanul The Missing (Virus, în ediţia britanică), care i-a adus şi primul premiul Bram Stoker. Acelaşi premiu pe care şi l-a adjuecat şi anul acesta, pentru romanul Audrey’s Door, apărut în 2009 la editura HarperCollins. Momentan, urmează cursurile masterale în medicină ambientală la Universitatea din New York şi locuieşte în Brooklyn, New York.

Site personal: http://www.sarahlangan.com/

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.