Sidney Sheldon

Articol publicat in: | 10 iunie 2010
Autor:

Sidney SHELDON (1917-2007) a scris numeroase romane, multe dintre ele bucurându-se de un succes răsunător pe plan internaţional. Prima lui carte, The Naked Face, a fost numită de New York Times „cel mai bun debut în mystery al anului” şi a primit un Premiul Edgar. Majoritatea romanelor sale au fost ecranizate pentru marele sau micul ecran.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

2 comentarii »

  • Aspoiu said:

    Din ciclul cartilor P&P si Sandra Maro. Tilinovelii pi hirtie.

  • oliviu craznic said:

    Mi s-a parut un scriitor extrem de inegal… Mi-a placut la nebunei Chipul fara masca, de exemplu, dar a avut si foarte multe romane pe care pur si simplu nu le-am putut citi…

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.