Misterele care ne leagă

Articol publicat in:Editorial | Aparut in:Nr. 12 ( mai, 2011 )
Autor:

În urmă cu un an porneam în această aventură numită revista Suspans. De atunci, în cele 12 numere apărute, împreună cu o echipă de colaboratori cu care mă mândresc oricând, am reuşit – zic eu, fără falsă modestie – să fac din revistă un reper pentru toţi pasionaţii de literatura şi filmul suspansului. Graţie bunăvoinţei, priceperii şi harului celor care au răspuns afirmativ chemării mele, dimpreună cu Cristi Florescu, maestrul responsabil pentru tot ce înseamnă prezenţa virtuală a revistei Suspans, de la primul până la ultimul pixel, aţi putut citi recenzii la cele mai actuale cărţi apărute la noi în ţară sau peste hotare, eseuri bine documentate şi prezentate, cronici de film avizate, interviuri în exclusivitate cu nume mari ale genului pe plan mondial, proze originale şi ştiri.

Pentru a veni în întâmpinarea voastră şi a ajuta la şi mai buna definire a comunităţii pe care o reprezentăm, de curând am înfiinţat şi un Forum, care, alături de conturile noastre de Twitter şi Facebook, reprezintă încă o cale deschisă de comunicare.

În plus, pentru a dinamiza lucrurile, din numărul acesta iniţiem o nouă rubrică: Anchetă. Şi ce alt subiect era mai nimerit pentru început ca Primul meu Stephen King? Răspund scriitori, traducători, recenzenţi, bloggeri. Şi acesta, un fel de forum, nu?

Nu uităm, desigur, nici de întâlnirea săptămânală la concurs. Un concurs posibil datorită generozităţii Editurii Nemira, căreia i se datorează şi existenţa revistei care ne prilejuieşte rândurile de faţă. De când am lansat revista, în urmă cu 52 de săptămâni, 260 de cititori au răspuns corect la o întrebare de concurs şi au câştigat o carte din colecţia Suspans.

Împlinim, deci, un an de existenţă. Primul. Ţin să le mulţumesc din suflet tuturor colaboratorilor (întotdeauna prompţi, lucru demn de respect şi laudă!) şi, totodată, ţin să vă mulţumesc vouă, cititorilor noştri. Fără voi, încercarea noastră s-ar fi oprit după primele numere.

Dacă tot aici vom fi peste încă un an, numai vouă vi se va datora asta.

Fie ca misterele să ne lege pe mai departe!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

6 comentarii »

 • oliviu craznic said:

  La multi ani si tineti-o tot asa, ca e exact cum trebuie!:)

 • A apărut numărul 11 al revistei Suspans « Mircea Pricăjan said:

  […] Mircea PRICĂJAN – Misterele care ne leagă […]

 • Adina said:

  Iute a mai trecut anul asta. La mai multi 🙂

 • omul cu caruta said:

  La Multi Ani si numai de bine!

 • Tiberiu Popescu said:

  Un an implinit, o piatra in monumentul literaturii romane. La multi ani!

 • IB said:

  Sa ne intalnim aici (la) multi ani de-acum inainte!

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.