CENTRALA

Articol publicat in:Proza | 19 iulie 2013
Autor:

centralaLa centrala nucleară de pe malul fluviului era agitaţie mare. Alarma suna în mod insistent, anunţând probleme mari. Directorul se agita în camera de comandă, în timp ce inginerii se chinuiau să afle care era defectul. Încă nu anunţaseră incidentul, deşi procedura cerea ca orice problemă să fie anunţată imediat la centru. Orice problemă ce apărea la centrală era însă o pată pe CV-ul directorului şi acesta nu vroia să iasă şifonat din chestia asta.

– Rezolvaţi mai repede problema, că dă dracu’ în voi, îi impulsionă el pe cei de la pupitrul de comandă.

E drept că băieţii se străduiau din răsputeri să găsească defectul şi să rezolve problema.

– Mai aveţi cinci minute, spuse directorul. Dacă nu rezolvăm problema, sun la centru şi atunci o să fie groasă.

– Gata, dom’ director. Am gasit buba, spuse George.

Era doar o mică eroare din calculator. Centrala era în regulă, doar calculatorul principal o luase puţin razna. Inginerii rezolvară rapid problema şi alarma se opri.

Directorul răsuflă uşurat în timp ce îşi trecu o mână prin părul de sârmă. Cu cealaltă mână îi strânse mâna lui George şi cu a treia apăsă un buton care trecea centrala pe circuitul principal.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.