Plecare

Articol publicat in:Proza | 04 iulie 2013
Autor:

PlecareAvusesem o zi de groază la serviciu. Parcă erau toţi nebuni: ţipau unii la alţii, dar cel mai tare la mine. Şi toate belele se spărgeau în capul meu. Şeful de la întreţinere, ăla fiind subsemnatul, era mereu ţapul ispăşitor pentru tot ceea ce nu mergea în firmă.

Dar acum eram acasă şi încercam să mă relaxez în compania unui pahar de whisky. Deşi mă mai calmasem puţin, simţeam că ceva nu e în regulă cu corpul meu.

Se auzi soneria de la uşă. Am deschis-o şi am constatat că în cadrul ei stăteau doi tipi cu ochelari de soare la ochi, deşi afară nu era o zi însorită.

– Am venit să te luăm, zise cel din stânga în timp ce îşi scoase ochelarii. Avea ochii mari şi negri.

– Deja ai depăşit termenul de şedere pe planeta asta, adăugă cel din dreapta.

N-am apucat să mai spun nimic pentru că unul dintre cei doi a scos un aparat, ce semăna cu un telefon mobil, şi mi l-a lipit de braţ. Dintr-o dată n-am mai ştiut de nimic. Mi-a rămas doar amintirea unei planete albastre.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.