Carte cu zombi pentru uzul copiilor

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

Aceea nu mai este mama ta.

Aşa sună titlul unei cărţi pentru copii scrisă de Matt Mogk şi ilustrată de Aja Wells. Cărticica va fi lansată în luna mai a acestui an şi „va oferi oricărui copil informaţiile de care are nevoie să-şi dea seama când mămica lui a intrat în rândul morţilor-vii mâncători de carne. Versificări ajutătoare şi fermecătoare, ilustraţii amuzante şi educative, în acelaşi timp – toate fac din această carte un obiect pe care orice familie îl va preţui”, sună comunicatul de presă.

Sursa: Suvudu
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.