„Caruselul ucigaşilor” de George Arion, prima piesă de teatru poliţistă românească

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 6 ( decembrie, 2010 )
Autor:

Scena crimei sau Caruselul ucigaşilor. Tragicomedie poliţistă într-un act şi cinci cadavre, aşa se intitulează piesa de teatru al cărei autor este George ARION şi care a avut premiera în 26 noiembrie a.c., la Teatrul Valah din Giurgiu, în regia lui Silviu JICMAN. Din distribuţie fac parte actorii: Tudorel Filimon, Livius Rus, Toma Vasile, Katy Balca, Delia Hriscu Badea, Violeta Teasca, Eugen Stoian.

Dacă piesa a fost înainte prezentată sub formă de teatru radiofonic, înregistrând un real succes, iată că acum s-a făcut, firesc, pasul următor. Îi urăm cât mai multe reprezentaţii, cât mai mulţi spectatori şi, de ce nu, cât mai multe noi puneri în scenă!

Pagina piesei, pe site-ul Teatrului Valah
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.