Charlaine Harris vrea să încheie seria Vampirii Sudului

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

În luna mai a acestui an este programat spre apariţie al unsprezecelea volum din deja celebra serie Vampirii Sudului, transformat într-un serial de televiziune cu mare succes la public, True Blood. Autorea seriei, scriitoarea Charlaine Harris, a anunţat recent că, după acest al 11-lea volum, intitulat Dead Reckoning, a cărui lansare va coincide cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului amintit înainte, are de gând să încheie povestea chelneriţei care-şi descoperă adevărata natură, aceea de… zână, Sookie Stackhouse, şi-a vampirilor care mişună pe faţa pământului cu puteri sporite faţă de cum îi ştiam din literatura de specialitate de până acum.

„Cu toată sinceritatea spun că următoarele două cărţi din serie vor fi, probabil, şi ultimele”, a declarat Harris acum o săptămână. „Încă o iubesc pe Sookie, dar simt tot mai tare nevoia de-a scrie şi altceva, iar Sookie mi-a cam pus stăpânire pe viaţă. În primii câţiva ani petrecuţi alături de Sookie am reuşit să scriu şi alte lucruri, dar după ce s-a lansat serialul TV, datorită obligaţiilor mele care ţin de publicitate m-am trezit complet copleşită şi mi-a fost extrem de greu să scriu şi altceva. Şi am mare nevoie să fac asta.”

Până în acest moment, în România au apărut traduse 8 volume din serie, la Editura Leda.

Sursa: HeroComplex.LATimes.com
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

2 comentarii »

  • mada said:

    La Editura Leda au aparut 10 volume din seria Vampirii Sudului si un volum de nuvele numit Atingerea Mortii.Imi pare rau ca,Charlaine Harris o sa incheie acesta serie pentru ca e preferata mea :(.Abia astept urmatoarele volume.

  • Mircea Pricajan said:

    Mulţumesc de corecţie, Mada. Nu ştiu cum rămăsesem eu cu impresia că erau doar 8.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.