„Chipul Euridicei” de Cătălina Fometici – Premiul FanSF 2012 pentru cea mai bună povestire a unui autor român nedebutat în volum

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 22 ( martie, 2012 )
Autor:

În weekend-ul care s-a încheiat de curând, în cadrul Târgului de carte F&SF FINAL FRONTIER, ediţia a II-a, organizat de Bookblog.ro la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română din Bucureşti, au fost prezentate primele Premii FanSF. Realizate pe baza voturilor vizitatorilor ajunşi în „casa virtuală” a celor trei patru FaniSF (Bebe, Nicu, Liviu şi Cristi/Schizoid), aceste premii se doresc a reprezenta un top al preferinţelor unui public de cititori avizaţi.

Ne face plăcere să observăm că, la această primă ediţie, premiul Pentru cea mai bună povestire din anul 2011 a unui autor român nepublicat în volum a revenit povestiri CHIPUL EURIDICEI de Cătălina Fometici, povestire apărută întâiaşi dată în revista noastră (nr. 19/dec. 2011).

Felicitări organizatorilor şi duble felicitări câştigătoarei!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

2 comentarii »

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.