Cineastul Sam Raimi va realiza remake-ul Poltergeist

Articol publicat in:Stiri | 18 octombrie 2012
Autor:

Cineastul Sam Raimi va realiza remake-ul Poltergeist, unul dintre cele mai apreciate filme ale genului, anunță collider.com.

Numit un film blestemat din cauza morților enigmatice a 4 actori din serie, printre care și a tinerei actrițe de 12 ani Heather O’Rourke, Poltergeist reușește și azi să înspăimînte publicul atît prin scenele sale terifiante cît și prin misterul de care a fost înconjurat.

Cele 3 filme Poltergeist, lansate în 1982, 1986 și 1988, a strîns încasări mondiale de 322 de milioane de dolari. Filmul din 1982, regizat de Tobe Hoope a fost învăluit ani de zile de un mister neelucidat, numit de presă „blestemul Poltergeist”, după ce postul de televiziune E! a lansat un documentar despre morțile ciudate ale celor 4 actori din trilogie. Se pare că acest blestem provine de la faptul că scheletele care apar în primul film sunt schelete adevărate, dezgropate din mai multe morminte.

Revenind la cel mai nou proiect cinematografic horror – remake-ul Poltergeist, este posibil ca Sam Raimi să fie numit regizor pentru acest proiect cinematografic horror. Se știe doar că el este producătorul filmului de groază.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.