Clubul de proză

Articol publicat in:Stiri | 27 noiembrie 2012
Autor:

Marţi, 27 noiembrie 2012, ora 17:00, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române (Bd. Dacia nr. 12, Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a Clubului de Proză, organizat de USR, Asociaţia Scriitorilor Bucureşti (Secţia Proză), Muzeul Naţional al Literaturii Române. Vor susţine lecturi: Ioan Cărmăzan (din volumul “Zece povestiri”), Catia Maxim (fragmente dintr-un nou roman), Isabella Drăghici (laureată în cadrul festivalului Marin Preda 2012). De asemenea, va avea loc un dialog cu tema “De ce a fost refuzat manuscrisul dumneavoastră?”

Moderatori: Aurel Maria Baros, vicepreşedintele Secţiei de Proză şi Nicolae Iliescu. Coordonator: Ştefania Coşovei

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.