Concurs Nemira: Un detectiv particular la dispoziţia ta

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 25 ( iulie, 2012 )
Autor:

Dragi cititori, vă semnalăm un concurs inedit. Premiile vă vor stârni interesul. Garantat!

Vrei să elucidezi un mister? Nemira şi agenţia Detectiv Expert vin în ajutorul tău. Câştigă serviciile agenţiei Detectiv Expert, un voucher cadou sau romanul Drood, de Dan Simmons.

Premiile sunt împărţite astfel:

1. Cumpără Drood de pe Nemira.ro în perioada 02-15 iulie 2012 şi lasă un comentariu la acest post cu ID-ul comenzii şi eşti înscris în tragerea la sorţi pentru a câştiga serviciile agenţiei Detectiv Expert timp de o săptămână.

2. Cei care comentează la acest post, în intervalul 02-15 iulie 2012, spunându-ne pentru ce ar folosi serviciile unei agenţii de detectivi particulari, folosind opțiunea de Comentează cu Facebook, de lângă comentariile normale, pot primi:
– un voucher de 50% reducere pentru cumpăraturi de pe Nemira.ro, valabil la o comandă. Premiul este acordat celui care a strâns cele mai multe like-uri la comentariul său.
– romanul Drood, de Dan Simmons, pentru cel mai bun comentariu.

* Concursul se desfăşoară în perioada 02-15 iulie 2012.
* Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail (respectiv Facebook), în maxim trei zile de la încheierea concursului, iar lista cu numele lor va fi postată în maxim șapte zile după aceea.
*Detectiv Expert oferă timp de o săptămână serviciile sale. Tipul de servicii oferite, precum şi perioada execuţiei se vor stabili de comun acord cu reprezentantul agenţiei, prin încheierea unui contract de confidenţialitate.
* Dacă un câștigător nu confirmă în termen de 7 zile, premiile se vor acorda altor participanți.
* Voucherul este valabil doar pentru cumpărături pe Nemira.ro și nu se cumulează cu alte oferte.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.