Cujo 2013

Articol publicat in:Stiri | 15 aprilie 2013
Autor:

cujo

Lang Elliott, Preşedinte & CEO la Sunn Classic Pictures, Inc., a anunţat că Sun şi-a propus să producă anul acesta un remake al filmului „CUJO”, pentru a sărbători împlinirea a 30 de ani de la conceperea şi lansarea peliculei originale „CUJO”, din 1983, bazată pe romanul omonim al lui Stephen King.

Versiunea din 1983 a avut un succes enorm în box-office-ul mondial, şi, dacă am raporta cifrele de atunci la inflaţia şi preţurile de astăzi, CUJO din 1983 ar fi câştigat puţin peste 225 de milioane de dolari.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Un comentariu »

  • andrei said:

    Tare mult mi-ar placea sa il traduca si Nemira candva. Nu l-am citit nici in engleza.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.