Diploma RCWC

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 21 ( martie, 2012 )
Autor:

Am primit în zilele acestea Diploma care ne-a fost oferită spre a certifica Premiul pentru promovarea constantă a genului myster &thriller în România, în 2011 pe care l-am obţinut din partea Romanian Crime Writers Club în noiembrie anul trecut.

Iat-o în toată splendoarea sa:

Mulţumim încă o dată Clubului Scriitorilor Români de Literatură Poliţistă şi tuturor celor care ne citesc cu consecvenţă de aproape doi ani de zile. Ne vom strădui să vă oferim pe mai departe cât mai multe materiale demne de interesul oricărui cititor pasionat de mystery, thriller şi horror.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.