Două noi apariţii în colecţia Suspans

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iunie, 2011 )
Autor:

Colecţia Suspans a Editurii Nemira s-a îmbogăţit în ultimele zile cu două titluri incitante. Este vorba despre:

Dov Silverman – Cabalistul
Traducere de Lucian Mihai Popa
Format 107 x 178 mm, 352 pagini

Un roman remarcabil şi tulburător, original şi incitant,  o poveste uimitoare pe care-o citeşti într-adevăr doar cu inima. Şi asta pentru că Dov Silverman are curajul să rostească întrebările pe care abia dacă te încumeţi să le gândeşti:  cine prevalează în  lupta dintre Bine şi Rău? Există viaţă dincolo de moarte?

În final, cititorule, poate vei decide că Satana este învins. Însă continuarea, marcată printr-o ciudată întorsătură mistică, rămâne să o stabileşti tu. Doar atunci când vei fi citit ultima pagină vei putea lua o hotărâre în privinţa viitorului omenirii.

Citiţi aici, pe blogul Editurii, un cuvânt al traducătorului.

*

Tim Severin – Corsarul
Traducere de Iris Manuela Gâtlan-Anghel
Format 107 x 178 mm, 448 pagini

Anul 1677. Hector Lynch, în vârstă de şaptesprezece ani, este răpit de corsarii berberi dintr-un sat irlandez şi vândut la licitaţie în Alger. Împrietenindu-se cu un alt prizonier, Dan, un indian Miskito din Caraibe, se trezeşte într-o lume uluitoare, unde viaţa nu valorează nimic şi  numai cei ageri la minte reuşesc să supravieţuiască.

„Fantastic documentată, cartea se adresează deopotrivă iubitorilor genului istoric, cât şi cititorilor fascinaţi de aventurile piraţilor, care se bucură şi astăzi de o popularitate extraordinară.“

Mail on Sunday

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.