„Down These Strange Streets”, noua antologie editată de George R. R. Martin şi Gardner Dozois

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 8 ( februarie, 2011 )
Autor:

Pe blogul personal, excelentul scriitor şi, în ultima vreme, editor George R. R. Martin anunţă care este sumarul viitoarei antologii pe care a realizat-o împreună cu Gardner Dozois.

Antologia – intitulată Down These Strange Streets (Pe aceste străzi ciudate) – reuneşte proze scurte încadrabile în mai multe genuri. Spicuind, editorul dezvăluie că vom avea parte de o nuvelă din universul True Blood semnată de Charlaine Harris, o povestire din lumea detectivului Garret avându-l ca autor pe Glen Cook, o povestire de-a lui Joe Lansdale de inspiraţie lovecraftiană şi multe altele.

Alte nume din cuprins: Carrie Vaughn, Conn Iggulden, Simon R. Green, Laurie R. King, Lisa Tuttle, M.L.N. Hanover, Patricia Briggs şi S.M. Stirling. Sumarul complet, aici.

Aceasta nu este prima astfel de antologie (acoperind mai multe genuri) pe care autorul seriei Cântec de gheaţă şi foc o alcătuieşti. Au mai fost până acum trei: Warriors (2010), Songs of the Dying Earth (2009, conţine texte care aduc tribut lui Jack Vance) şi Songs of Love and Death (2010).

Antologia va apărea în librării în toamna acestui an.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Un comentariu »

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.