Epopeea apocaliptică „Deadworld”, de Bryan Smith, îşi schimbă titlul

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

În urmă cu câteva zile anunţam apariţia în format digital a noului roman semnat de autorul american Bryan Smith, roman a cărui acţiune se petrece într-o lume post-apocaliptită şi care purta titlul de Deadworld.

Ei bine, se pare că de atunci romancierul s-a aflat sub ameninţarea unui proces în instanţă pentru plagierea… titlului. Cum ne anunţă pe blogul personal, deşi legea dreptului de autor nu acoperă şi aspecte legate de titlul unei lucrări, ci doar de conţinutul ei, şi datorită perioadei dificile prin care trece pe plan personal (starea de sănătate tot mai precară a soţiei sale), a decis să cedeze. Astfel, romanul va purta de aici înainte titlul de Darkened.

Sursa: Bryan Smith – blog personal
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.