Expoziţie de recuzită horror

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iulie, 2011 )
Autor:

Site-ul revistei americane Fangoria anunţă deschiderea – începând cu 2 octombrie 2011 – a unei expoziţii inedite, în Seattle, la EMP Museum. Purtând ca titlu Can’t Look Away: The Lure of Horror Film, expoziţia se concentrează asupra horror-ului ca fenomen cultural.

La faţa locului vor putea fi admirate diferite obiecte de recuzită din pelicule horror celebre şi diverse puneri în scenă miniaturale, dar vor putea fi vizionate, într-un loc special amenajate, şi unele filme care au contribuit la conturarea acestui gen în cinematografie.

Dintre obiectele de recuzită cu potenţial mare de interes pentru public amintim: Costumul extraterestrului din Alien, securea lui Jack Torrance din Shining, scenariile-manuscris ale ecranizării Dracula de Francis Ford Coppola şi scenariul-manuscris al primului film din tetralogia cu zombi a lui George A. Romero, Night of the Living Dead.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul EMP Museum.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.