Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara „La Vest de Est/ La Est de Vest”

Articol publicat in:Stiri | 17 octombrie 2012
Autor:

În perioada 24-26 octombrie 2012, la Muzeul de Artă (Palatul Baroc) din Timişoara va avea loc prima ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara „La Vest de Est/ La Est de Vest”. Sub motto-ul „La Vest de Est/ La Est de Vest”, nume importante ale scenei literare europene contemporane, alături de scriitori timişoreni de referinţă, se vor întâlni, în fiecare seară, începând cu ora 18.00, cu iubitorii de literatură din Timişoara. Evenimentul este iniţiat şi organizat de Oana Boca, Ioana Gruenwald şi Robert Şerban, sub umbrela agenţiei Headsome Communication.

Mai multe detalii pe www.headsome.ro

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.