Film de Alfred Hitchcock considerat pierdut, găsit în Noua Zeelandă

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 14 ( august, 2011 )
Autor:

Este vorba despre pelicula The White Shadow, turnată în 1923 şi rulată în cinematografele din lume în 1924. În film joacă actriţa Betty Compson, dând viaţă unor surori gemene, una angelică şi una „fără suflet”. Pentru acest proiect, Alfred Hitchcock, având pe atunci 24 de ani, a îndeplinit rolul de asistent regizor, scenarist, editor de montaj şi responsabil cu întocmirea platourilor de filmare.

Deşi pelicula a dispărut cu timpul din arhivele americane, recent au fost descoperite primele trei role ale filmului, aproximativ jumătate di durata lui (30 de minute), în Arhiva Cinematografică a Noii Zeelande.

Sursa: The Telegraph
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.