VIDEO: Filmul horror „Activitate paranormală 4” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Articol publicat in:Stiri | 22 octombrie 2012
Autor:

Filmul „Activitate paranormală/ Paranormal Activity 4″, al patrulea lungmetraj din această franciză horror, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american.Filmul horror „Activitate paranormală/ Paranormal Activity 4”, regizat de Henry Joost şi Ariel Shulman, a obţinut încasări de 30,2 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al doilea s-a menţinut thrillerul „Argo”, un film regizat de Ben Affleck, în care starul american este şi protagonist. Acest lungmetraj, ce prezintă planurile CIA de a infiltra şase americani în timpul revoluţiei iraniene din 1979, a avut încasări de 16,6 milioane de dolari.

Filmul de animaţie „Hotel Transilvania”, regizat de David Feiss şi Anthony Stacchi, a urcat o poziţie, ajungând pe locul al treilea, cu încasări de 13,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar într-o formulă comică, adresată mai mult copiilor, îl are în distribuţie pe Adam Sandler.

Thrillerul „Taken 2: Teroare în Istanbul”, cu Liam Neeson în rolul principal, a pierdut poziţia de lider ocupată timp de două săptămâni în fruntea box office-ului nord-american şi a coborât pe locul al patrulea. Continuare a filmului „Teroare în Paris/ Taken” (2008), lungmetrajul „Taken 2: Teroare în Istanbul” prezintă noi aventuri ale fostului agent al CIA Bryan Mills, interpretat de Liam Neeson, şi a avut încasări de 13,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al cincilea a debutat filmul poliţist „Alex Cross”, ce prezintă jocul de-a şoarecele şi pisica dintre un criminal în serie şi un celebru detectiv-psihiatru. Această peliculă, care îi are în distribuţie, printre alţii, pe Tyler Perry, Matthew Fox şi Jean Reno, a obţinut încasări de 11,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror „Sinister”, cu Ethan Hawke şi Vincent D’Onofrio în distribuţie, a coborât trei locuri şi a ajuns pe poziţia a şasea a box office-ului nord-american, cu încasări de 9 milioane de dolari.

Comedia horror animată „Frankenweenie”, cel mai recent film al lui Tim Burton, care beneficiază de vocile actorilor Winona Ryder, Martin Landau şi Charlie Tahan, s-a situat pe locul al nouălea, cu încasări de 4,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Thrillerul SF „Looper: Asasin în viitor”, cu Bruce Willis, Emily Blunt şi Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a obţinut încasări de 4,2 milioane de dolari de vineri până duminică.

VIDEO: Contul de YouTube a filmului Activitate paranormală 4

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.