Francis Ford Coppola se întoarce la rădăcinile sale horror

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iulie, 2011 )
Autor:

Viitorul film regizat, produs şi scris de celebrul Francis Ford Coppola se va numi Twixt. Pelicula se află în faza de post-producţie şi secvenţe din ea vor fi prezentate în cadrul Comic-Con, eveniment ce se va desfăşura în intervalul 21-24 iulie, în San Diego. Va fi pentru prima dată când regizorului va participa la Comic-Con, după congresul din 1991, când a prezentat porţiuni din ecranizarea sa a romanului Dracula, de Bram Stoker.

Twixt, informează un comunicat remis presei de Nicolette Aizenberg, purtătoarea de cuvânt a lui Coppola, marchează o întoarcere a regizorului la rădăcinile sale horror, „care au fost plantate în anii 60, sub oblăduirea lui Roger Corman„. Din acelaşi comunicat aflăm că filmul urmăreşte „povestea unui scriitor care se trezeşte prins în mijlocul unui caz misterios de omor” şi că reprezintă „o experienţă interactivă, încorporând elemente 2-D şi 3-D”. Mai departe, suntem informaţi că „intriga filmului se inspiră din povestirile lui Edgar Allan Poe, Nathaniel Hawthorne şi chiar din intensele vise ale lui Coppola”.

În rolurile principale au fost distrubuiţi actorii Val Kilmer, Bruce Dern, Ben Chaplin şi Elle Fanning, care s-a făcut recent remarcată în blockbusterul anului acestuia, regizat de J.J. Abrams şi produs de Stephen Spielberg, Super 8.

Sursa: Los Angeles Times
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.