„Frankenstein” în viziunea lui Danny Boyle

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 8 ( februarie, 2011 )
Autor:

Regizorul britanic Danny Boyle, apreciat şi premiat pentru pelicule precum Trainspotting, După 28 de zile, Sunshine şi Vagabondul milionar, va prezenta publicului, la sfârşitul acestei luni, o montare scenică a poveştii doctorului Frankenstein şi a monstrului creat de acesta, anunţă revista Fangoria.

Interesant este faptul că cei doi actori din rolurile principale – Jonny Lee Miller (interpretul personajului negativ în serialul de televiziune Dexter, printre altele) şi Benedict Cumberbatch – vor face schimb de locuri în reprezentanţii succesive ale piesei (ambele filmate pentru difuzări ulterioare de National Theatre Live).

Prima reprezentaţie va fi transmită prin satelit în Marea Britanie, Europa şi alte părţi ale lumii.

Din distribuţie mai face parte şi Naomie Harris, pe care Danny Boyle a distribuit-o şi în pelicula cu zombi După 28 de zile (2002).

Dramatizarea romanului lui Mary Shelley este semnată de Nick Dear.

Doritorii îşi pot procura bilete de aici.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.