George Arion în Jurnalul naţional

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 2 ( iulie, 2010 )
Autor:

Săptămână de săptămână, George ARION prezintă cititorilor de cotidiene din toată ţara cărţi de suspans. Rubrica sa Scena crimei, din ediţia duminicală a Jurnalului naţional, a găzduit de-a lungul timpului zeci de astfel de recenzii. În stilu-i inconfundabil, cu o expresivitate demnă de invidiat, George Arion ne împărtăşeşte impresiile sale de lectură cu voluptatea celui care trăieşte de-o viaţă pentru acest gen de literatură.

În ediţia de duminica trecută, i-a venit rândul lui Andrea Camilleri şi al său comisar Montalbano (din Sunetul viorii, de data aceasta). Iată un citat apetisant:

Chiar dacă lectura romanului provoacă deseori un haz nebun, acţiunea rămâne tensionată şi dezlegarea misterului se produce după multe încercări eşuate. Acesta este, de fapt, marele secret al lui Camilleri: îmbinarea suspansului cu umorul irezistibil. Mulţi au încercat această reţetă, puţini au reuşit să descopere dozajul potrivit.

Cele mai recente titluri recenzate:

Diana Wei Liang – Ochi de jad

Liza Marklund – Explozii la Stockholm

James Patterson şi Maxine Paetro – Bikini

Clive Cussler – Aurul spartanilor

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.