„Haven” la Diva Universal

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iunie, 2011 )
Autor:

Anunţam în urmă cu mai bine de un an lansarea la televiziunea americană ScyFy a unui serial inspirat de romanul Colorado Kid, de Stephen King, purtând titlul de Haven.

Din 6 iunie, serialul ajuns deja la al doilea sezon poate fi urmărit şi în România, la Diva Universal (fostul Hallmark). În fiecare zi de luni, începând cu ora 21:00, sunt prezentate câte două episoade.

Descriere serial (via Cinemagia.ro):

Agentul FBI Audrey Parker nu ştie nimic despre trecutul său când ajunge în orăşelul Haven, în Maine, investigând un caz de rutină. Însă în scurt timp curiozitatea o împinge să se intereseze de această enclavă curioasa, care se dovedeşte a fi un refugiu pentru cei care suferă de o întreagă gamă de „boli” supranaturale. Eroina serialului, un personaj care aminteşte de agenta Dana Scully din „Dosarele X”, devine fascinată de această lume stranie şi, în acelaşi timp, incitantă, luând decizia de a mai zăbovi ceva vreme în oraşel după rezolvarea anchetei care o purtase acolo.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.