„Haven”, un nou serial inspirat de o carte a lui Stephen King

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 1 ( iunie, 2010 )
Autor:

În 9 iulie, SyFy Channel a planificat lansarea unui serial intitulat Haven, inspirat de nuvela Colorado Kid a lui Stephen King.

Din câte se pare, serialul se îndepărtează destul de mult de subiectul nuvelei, motiv pentru care nu s-a păstrat titlul original şi nici numele autorului nu apare sub forma celebrului genitiv „Stephen King’s”.

Cei care doresc să fie informaţi în permanenţă cu evoluţia proiectului, dar şi să vadă fotografii de pe platourile de filmare, pot face acum uz de pagina de Facebook dedicată serialului.

Colorado Kid este povestea unui orăşel situat pe o insulă din largul coastei statului Maine. Într-o zi, acolo este găsit cadavrul unui bărbat. Asupra lui nu există niciun act de identitate. Cazul reţine atenţia a doi jurnalişti şi-a unei proaspete absolvente de criminalistică. Pas cu pas, aceştia reuşesc să descopere câteva indicii, dar abia după un an reuşesc să-l identifice pe bărbat.

Misterele se adâncesc însă pe măsură ce timpul trece. Şi cei trei detectivi de ocazie se văd nevoiţi să admită că unele lucruri pur şi simplu nu au o rezolvare…

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.