Ia-ţi adio!

underthedome

… de la lumea de afară, aşa cum şi lumea de afară îşi va lua adio de la tine, pentru că odată cu apariţia uriaşei cupole transparente, nimic nu va mai fi la fel!

Aşa cum v-aţi dat deja seama, vorbim din nou despre producţia Under the Dome, mini-seria de 13 episoade adaptată după romanul omonim al lui Stephen King. Până la premiera din 24 iunie, producătorii ne ţin în suspans cu scurte (dar intense) promo-uri video ce au darul să ne introducă în atmosferă.

Cel mai recent astfel de clip poartă sugestivul titlu “Ia-ţi adio!” şi ne prezintă momentul critic în care domul îi separă pe locuitorii din Chester’s Mill de restul lumii.

Vizionare plăcută şi…atenţie! Nu atingeţi domul!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p21C0UPFJ0Y

Preluare de pe Blogul Editurii Nemira

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.