În curând, un nou roman marca George Arion

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 24 ( mai, 2012 )
Autor:

În doar câteva zile, în cadrul târgului de carte Bookfest, organizat la Bucureşt în intervalul 30 mai – 3 iunie, la Editura Crime Scene va vedea lumina tiparului un nou roman semnat de George Arion.

Anunţat pentru prima dată sub titlul Murder by Skype, prin fragmentul publicat în antologia Romania Noir (2011), iar mai apoi sub acela de Crime by Skype, prin fragmentul găzduit chiar de revista noastră, în cel mai recent număr al său (24/ mai 2012), romanul a fost rebotezat de editură SUFOCARE.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.