Interviu cu Conrad Williams

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 8 ( februarie, 2011 )
Autor:

Pe blogul editurii Solaris, inspirat intitulat When Gravity Fails, a postat recent un interviu (realizat de Jonathan Oliver) cu autorul britanic Conrad Williams.

Williams este autorul a şapte romane, printre care şi One (2009), o poveste cu tramă post-apocaliptică, recompensat cu premiul August Derleth pentru cel mai bun roman (British Fantasy Awards 2010), şi The Unblemished (2006), pentru care a primit premiul International Horror Guild pentru cel mai bun roman, în 2007.

Interviul amintit vine ca pregătire a cititorilor pentru viitorul roman al lui Conrad Williams, Loss of Separation, pe care editura Solaris urmează să-l scoată pe piaţă în doar câteva luni (pe 3 martie, mai exact).

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.