James Cameron va regiza thrillerul „The Informationist”

Articol publicat in:Stiri | 29 octombrie 2012
Autor:

James Cameron va regiza şi va produce un nou film, „The Informationist”, o peliculă care va avea o eroină principală ce se aseamănă, potrivit regizorului, lui Sherlock Holmes şi lui Lisbeth Salander, personajul principal feminin din seria „Millenium”.

Filmul este o adaptare a romanului omonim de Taylor Stevens.

Personajul principal al romanului este Vanessa „Michael” Munroe, o eroină care a fost comparată cu Sherlock Homes şi Lisbeth Salander. Vanessa vinde informaţii valoroase unor clienţi foarte bogaţi, după ce şi-a schimbat identitatea. Aceasta a crescut în Africa, într-un mediu marcat de traficul de arme. Când un milionar o plăteşte să îi găsească fiica pierdută, Vanessa trebuie să se întoarcă în ţara copilăriei sale.

„The Informationist” va fi coprodus de Jon Landau, care lucrează de foarte mult timp cu James Cameron.

Echipa lui Cameron se va concentra asupra acestui proiect după ce va termina „Avatar 2” şi „Avatar 3”, care ar trebui să aibă scenariile finalizate până la sfîrşitul anului şi să intre în producţie în 2013.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele „Avatar” (2009) şi „Titanic” (1997), regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Sursa foto: IMDb

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.