Javier Bardem îl va interpreta pe pistolarul Roland Deschain

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 8 ( februarie, 2011 )
Autor:

Mike Fleming a anunţat recent pe site-ul publicaţiei Deadline Hollywood că actorul Javier Bardem (cunoscut mai ales datorită rolului din No Country For Old Men, celebra de-acum ecranizare – realizată de fraţii Coen – a romanului omonim scris de Corman McCarthy) a fost selectat de echipa condusă de Ron Howard pentru a-i da viaţă pe marele şi micul ecran lui Roland Deschain, personajul central din seria Turnul Întunecat a lui Stephen King.

Deşi nu se ştie încă dacă actorul a acceptat rolul, surse bine informate susţin că acest lucru ar fi o simplă formalitate.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.