John le Carré, clasicizat

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 2 ( iulie, 2010 )
Autor:

Celebra editură Penguin tocmai a anunţat includerea romanului The Spy Who Came in from the Cold (1963, câştigător al Premiului Edgar în 1965) scris de John le Carré în la fel de celebra colecţie Modern Classics. Pe blogul editurii putem citi:

Publicat pentru prima dată acum 47 de ani, romanul lui Carré reeditat acum de Penguin Modern Classics are încă puterea de-a te răscoli pe dinăuntru. Viziunea lui necruţătoare asupra lumii aminteşte de pustiul moral care caracterizează Meridianul sângelui al lui McCarthy şi-ţi lasă cotropitorul sentiment că indiferent cât de buni sunt băieţii buni, cei răi vor câştiga întotdeauna.

John le Carré se alătură astfel altor nume sonore, precum: Antoine de Saint ExupéryJames Joyce, Truman Capote etc.

Cel de-al 22-lea roman al autorului, Our Kind of Traitor, urmează să apară pe 16 septembrie.

Sursa: Blogul Editurii Penguin
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.