Jonathan Maberry câştigă premiul Cybil 2010

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

L-a câştigat pentru prima carte dintr-o plănuită serie destinată adolescenţilor. Rot & Ruin e o carte cu zombi care şi-a croit deja drum statornic spre cititorii din toate colţurile lumii. Autorul anunţă, totodată, că a terminat deja de scris volumul al doilea, care va purta titlul de Dust & Decay.

Benny nu-şi aminteşte cum era înainte ca morţii să revină la viaţă în urmă cu paisprezece ani, însă îl învinuieşte pe Tom, fratele lui, pentru moartea părinţilor lor. Ghinionul lui că ceilalţi locuitori din zonă văd în Tom un redutabil vânător de zombi. Când Benny îşi calcă pe suflet şi se lasă educat de Tom, află că afacerea familiei cu ucisul zombilor nu e ceea ce se aştepta el şi că nu totul este cum pare a fi în afara oraşului lor, în lumea largă a Putreziciunii & Distrugerii.

Premiile Cybil se acordă anual pentru cărţi young adult din mai multe categorii.

La noi, Editura Paralela 45 va scoate pe piaţă una dintre cărţile de nonficţiune ale lui Jonathan Maberry (scrisă împreună cu David F. Kramer), Criptopedia – Dicţionarul fenomenelor paranormale, câştigătoare a premiului Bram Stoker la categoria sa.

Puteţi vizita site-ul autorului aici.
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.