Joyland, romanul lui Stephen King, va fi lansat în iunie 2013

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 24 ( mai, 2012 )
Autor:

Cu puţin timp în urmă s-a anunţat publicJoyland, romanul lui Stephen King despre care s-a făcut vorbire nu de mult timp, va fi lansat pe piaţă în luna iunie 2013. Pe lângă aceasta, s-a anunţat şi că romanul va ieşi sub egida Hard Case Crime, celebra serie de romane pulp a Titan Books, în cadrul căreia numele lui Stephen King nu este o noutate. În anul 2005, King publica aici un roman scurt intitulat Colorado Kid, roman care între timp a inspirat seria de televiziune Haven, ajunsă acum deja la al treilea sezon (aprobat, anunţat şi programat spre difuzare începând cu toamna aceasta, la SyFy).

Despre această iniţiativă, Stephen King a explicat: „Ador genul poliţist, ador misterele şi ador fantomele. Acest cocteil a făcut din Hard Case Crime gazda perfect pentru cartea mea, care este una dintre preferatele mele. Ador totodată romanele paperback cu care am crescut şi, din acest motiv, vom amâna publicarea ediţiei digitale pentru acest titlu. Joyland va fi lansat în paperback, iar cei care vor dori să o citească vor trebui să cumpere cartea tipărită.”

Charles Ardai, editorul seriei Hard Case Crime, a spus despre carte: „Joyland este un roman care te lasă fără suflare, frumos, sfâşietor. Este o poveste cu mister, un roman despre lumea carnavalului, o mărturie a maturizării şi îmbătrânirii şi este povestea celor pe care moartea îi răpeşte înainte de vreme. Până şi cei mai serioşi cititori vor fi emoţionaţi. Când l-am terminat de citit, i-am trimis autorului următorul mesaj: „Fir-ar să fie, Steve, m-ai făcut să dau apă la şoareci.”

Coperta va fi realizată tot de Robert McGinnis, care a lucrat şi coperta pentru Colorado Kid.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.