Lansare la Târgul de carte Gaudeamus 2012: “Martorul” de Stelian Ţurlea

Articol publicat in:Stiri | 20 noiembrie 2012
Autor:

Sâmbătă, 24 noiembrie 2012, ora 17:00, în cadrul Târgului de carte Gaudeamus 2012, Crime Scene Publishing, Flacăra şi Editura Tritonic lansează romanul “Martorul”, de Stelian Ţurlea, ediţia a doua. Prezintă: George Arion şi Monica Ramirez.

Romanul a fost scris în 1979, a fost revăzut după 20 de ani, a apărut în anul 2000 la Editura Albatros şi expune într-o parabolă o situaţie generală care nu se aplică numai la situaţia de dinainte de 1989, anunță agentiadecarte.ro. Ediţia de faţă cuprinde şi pagini de repere bibliografice.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.