Lawrence Block publică o nouă carte pentru scriitori

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

Scriitorul american Lawrence Block, pe care revista noastră a avut onoarea de a-l prezenta cititorilor într-un interviu luat de George Arion, a anunţat recent pe contul său de Facebook:

Sunt încântat să vă anunţ viitoarea apariţie a unei noi cărţi pentru scriitori. The Liar’s Bible, A Handbook for Fiction Writers (Biblia mincinosului, manual pentru scriitorii de ficţiune) va fi publicată în luna martie de Open Road Integrated Media sub forma unui ebook original. Este vorba de un volum care vine să completeze alte două titluri similare, Telling Lief for Fun & Profit (Cum să spui minciuni într-un fel distractiv şi profitabil) şi Spider, Spin Me a Web (Păianjen, ţese-mi o pânză), şi conţine articole publicate în Writer’s Digest şi neantologate până acum.

Nu aveţi un e-reader? Vreţi să aveţi un exemplar tipărit la îndemână? Peste aproximativ o lună, Open Road vă va pune cartea la dispoziţie prin sistemul print-on-demand.

Viitorul roman al lui Lawrence Block va apărea pe 12 mai şi se va numi A Drop of the Hard Stuff (Un strop de tărie). Cartea e mult aşteptata continuare a aventurilor lui Matt Scudder, iar revista Booklist, în numărul ce va apărea în 1 martie, i-a dedicat deja o recenzie „cu stea”.

Sursa: Lawrence Block pe Facebook
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.