Lista lecturilor recomandate (2010) de revista Locus

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

Cum procedează în fiecare an, revista Locus a făcut publică, în numărul său din februarie, lista lecturilor recomandate pentru anul 2010. Lista e întocmită pe baza opiniilor exprimate de-a lungul anului trecut de editorii şi recenzenţii publicaţiei înainte amintite. Nu e un secret faptul că această listă ascunde/prefigurează, de regulă, lista nominalizărilor pentru premiile Hugo.

Aproape în fiecare categorie găsim şi titluri încadrabile genului thriller/horror. Astfel, la roman SF îl găsim pe Justin Cronin, cu The Passage, prezentat şi în numărul actual al revistei noastre de Laura Sorin; la roman fantasy îi găsim pe Joe Hill, cu Horns, pe China Mieville, cu Kraken, pe Sarah Pingborough, cu A Matter of Blood, şi pe Peter Straub, cu A Dark Matter (prezentat în numărul 7 al revistei noastre de Mircea Pricăjan); la roman pentru adolescenţi o găsim pe Suzanne Collins (prezentă în revista noastră cu un interviu, în numărul 6), cu Revolta.

Puteţi consulta lista completă pe site-ul Locus.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.